IT – Alapfogalmak I.

  Élettartamú hozzáférés
  Kezdő
  20 lecke
  1 vizsga
  24 TANuló

  Jellemzők

  • TERMINOLÓGIA - Szakszókincs
  • IT Tudásbázis

  Célközönségek

  • Számítógépes környezetben dolgozók
  • Hétköznapi felhasználók
  • Tanulók
  • Irodai alkalmazottak
  • Vállalkozók
  • Vezető beosztásban dolgozók

  IT  – alapfogalmak I.

  Mindennapjainkba szinte minden részébe beépültek olyan technikai fogalmak, szakkifejezések vagy azok rövidítései, amiket teljes égészében szükséges értelmeznünk. A beszédünkben fontos a képalkotás lehetősége az elme számára, hogy minimum két érintkező fél között a témába foglalt szavakat ugyanúgy értelmezzék. Ezen TAN-folyam rengeteg alapfogalmat tartalmaz amelyek szorosan kapcsolódnak az alábbiakban kiemelt alapfogalmakhoz. A TAN-folyam végigvezet és vizsgáztat a következőkből:

  INTERNET, IP, ROUTER, SSL, HTTPS, WWW, VPN, SERVER, USB, BROWSER, WiFi, CLOUD, EMAIL, BLUETOOTH, SOFTWARE, HARDWARE, PIN, 2FA, OS, IT

  Megjegyzés: ez a TAN-folyam NEM technikai (műszaki) irányultságú hanem TERMINOLÓGIAI, azaz SZAKSZÓKINCS bővítésére és megfelelő alkalmazására jött létre.

  Sikeres záróvizsga után TANÚSÍTVÁNY-t kap a TANuló digitális formában.
  Amennyiben igényli nyomtatott formában is kiállítjuk.


  Záróvizsga: VAN
  Kérdések: 33 kérdés
  Megfelelési szint(%): 90

  ╪ Iovag SZVETLIK Atilla
  • Microsoft Certified Information Technology Professional (MCITP – Level 3) • Legyakrabban felvett munkák : Web Design , CMS, HTML5, CSS, PHP, MySQL. • Web Hosting (webtárhelyek biztosítása, felügyelete) & Domain nevek regisztrálása, Google Analytics, SEO, Anti-Theft, Cyber Security, weboldalak védelme. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- További tapasztalatok és tudás gyakorlása: nyelvek, kódok, JEL-REND-SZER értelmezések. Organikus és mesterséges világok vizsgálata, azok kapcsolódási formái. Életvitel: Család, az EmberisÉG és a Természet védelme, tereplovaglás. SzOMK KTi - Felvidéki Tanoda, alapító TANár.
  Mivel a kereskedelemben is és a szakirodalomban is a legtöbbet használt nyelv az angol, így ezzel párhuzamban beépültek ezek a szavak és így váltak közismerté. Továbbá a legtöbb programnyelv és/vagy felület angolul van.
  Azok a szavak mik szorosan kapcsolódnak a témakörökhöz, viszont nem képezik ezen TAN-folyam vizsga részét, szintén meg vannak említve, viszont át vannak húzva és hálványabbak a szövegmegjelenítésben.
  IGEN, amennyiben a záróvizsga nem sikeres, költségmentesen egy alkalommal fordulhat elő.
  5.0
  1 összesen
  5
  1
  4
  0
  3
  0
  2
  0
  1
  0

  Értékelések

  • Atika a Tanuló (teszt)

   Atika a Tanuló (teszt)

   szuper jö

   Köszönöm ezt a tanfolyamot. Sikerült rádöbbennem mennyire elsuhannak a napjaink úgy, hogy elbeszélünk egymás mellett, mert alapfogalmakat nem értelmezünk egyformán. Ajánlom mindenkinek ezt az egyszerű de nagyszerű tanfolyamot.
  error: Az oldal állandó felügyelet és védelem alatt áll!!
  Main Content