MAG URA: a MAG tizenkettes alaprendszere

  Élettartamú hozzáférés
  Haladó
  16 lecke
  1 vizsga
  0 TANuló
  (Előkészületben) Ez a TAN-folyam hamarosan elindul.

  Jellemzők

  • vizualitás
  • szintézis
  • analogikus látás
  • rendszerben látás

  Célközönségek

  • gyerekek, fiatalok, felnőttek, tanulók, tanárok, akadémikusok, alkimisták, vezetők, papok, orvosok, jogászok, művészek, magyarok, nem magyarok, alvók, ébredők, ébresztők, háttérhatalmi dolgozók, rabszolgák és szabadok részére

  A MAG TUDAT az emberiség ősi, eredeti, alap tudatállapota és működési módja. A MAG tudat azonos az Isteni vagy Kozmikus tudattal és a Természeti tudattal. Ez a tudat sokáig volt titokban, elzárva, alvó állapotban, de most újra feléled. Újra meg kell ismernünk a Mindenség alaptörvényét, az alap modellt. Tudatosítanunk kell, be kell építenünk, és dolgoznunk kell vele. Akkor, és csakis akkor fog eljönni a megjövendölt és megígért Új Aranykor a Földön.

  A tanfolyam alapja egy összetett és kiforrott anyag: részben emberi kutatás, részben Isteni kinyilatkoztatás. A tanító saját tudománya és sugallatai, valamint komoly összehasonlító munka és látás eredménye. A MAG titkait meg lehet, és meg kell ismerni. Hiszen a MAG az, ami az életet őrzi, tovább viszi, örökíti. A tanfolyam a vizualitásra épít, a MAG modell segít megérezni és megérteni a teljesség hármas minimál szerkezetét, a MAGURA modell pedig segít következetesen működtetni a teljesség tizenkettes minimál rendszerét. A formula végtelenül egyszerű és végtelenül bonyolult. Ez a magyarok feladata és kitüntetése, ennek a tudásnak az újjáélesztése, megélése és széles körben, az egész bolygón való elterjesztése.

  A MAG tizenkettes rendszerét a MAG URA képzés adja át. Ez a haladó anyag, már fiataloknak is szól. Mi a MAGÓRA, a világ, az Isten, az ember tizenkét alrésze, és hogy következnek egymás után? Ez kibontja a MAGot, körbejárja az idő, a Nap, az emberi személyiségfejlődés útját.
  A MAG hármassága (lélek-szellem-test) szorozva a négy elemmel (tűz-víz-levegő-föld) hozza létre a tizenkettőt. Megismerjük a tizenkettes rendszereket. Ilyenek: az idő vagy a csillagos ég: a zodiákus jegyei vagy napházak; a kerekasztal lovagjai avagy a 12 apostol; a személyiség jegyei avagy életszerepeink; a Föld népei; a test 12 energiaközpontja; Héraklész 12 munkája; az ideális oktatási rendszer és világkormány; az ébredő világ rendszere.

  Végső célunk a MAG tudat eredeti globális hálózatának visszaállítása: egy világkörüli összefogás és együttműködés minden faj és nép között, a MAG szerkezet és rendszer, a MAG elvek alapján. Végső soron a MAG tudat működtetése megemeli az érzelmek rezgését, jótékony feszültséggé transzformálja a töréseket, boldog békére váltja történelem MAG-ellenességeit, és mindent felold a rendezett szeretetben. A MAGban minden nem, korosztály, faj, nép és társadalmi rész megtalálja a helyét és küldetését, kivételes szerepét és kollektív értelmét.

  www.mag-ura.com

   

  Váradi-Kálmánchey Zsuzsanna Fanni
  Eredmények: három egyetemi bölcsész diploma, számos egyéb tanulmány és végzettség, egy díjnyertes dokumentumfilm, PhD disszertáció, korszakváltó felismerések, egy paradigmaváltó tudományos könyv, számos paradigmaváltó kiadvány, akadémiai és alternatív előadások, interjúk és hanganyagok, magániskola gyerekeknek, egy készülő történelmi életregény. Honlapok: www.amagdala.hu, www.mag-ura.com és www.mag-mag.org
  0.0
  0 összesen
  5
  0
  4
  0
  3
  0
  2
  0
  1
  0
  error: Az oldal állandó felügyelet és védelem alatt áll!!
  Main Content