Tudatos Sejtszintű Programozás

  Élettartamú hozzáférés
  Haladó
  6 lecke
  1 vizsga
  4 TANuló

  Jellemzők

  • Holisztikus gyógyászat alapjai
  • Biologika
  • Tudatos Emberi Testi megújulás ismerete

  Célközönségek

  • Orvosok, gyógyszerészek, egészségügyben dolgozó szakemberek
  • Holisztikus gyógyászat iránt érdeklődő felnőttek! 21 év felett!
  • Biologika Szabadegyetemet végzett konzulensek

  Célközönség: Holisztikus gyógyászat iránt érdeklődő felnőttek! 21 év felett!

  Tudatos Sejtszintű Programozás (TSP) minden kimondott szó, gondolat és érzés, programozza a tudatalattit. Figyelj az érzéseidre, mert a vágyaid kivetülnek a gondolataid által. Kimondott szavaid azonnal teljesülnek!

  A gondolatok és a kimondott szavak összessége sokkal fontosabb, mint a bevitt élelmiszerek, fehérje, szénhidrát, vagy zsír tartalma. Most nem a táplálkozásról lesz szó, bár fontos az élelem vitamin és ásványi anyag tartalma is, jólehet a friss ivóvíz valamint a tiszta oxigéndús levegő is nélkülözhetetlen az emberi test számára. Nagyon fontos a Fény és a SZERetet is.
  SZERetném egyértelműen kihangsúlyozni, hogy a legfontosabb mégis a Kimondott Szavak Ereje.

  Egyedül ISTEN a Tévedhetetlen Teljes és Tökéletes. Mi emberek legfeljebb törekedhetünk a tökéletességre. De úgy is fogalmazhatnék, hogy már most is tökéletesek vagyunk, mint Isten része.MAG VAGY OK!


  Záróvizsga (Tudáspróba): VAN
  Tanúsítvány (Certificate): VAN
  Kérdések: 35 kérdés
  Megfelelési szint(%): 80

  Már 28 helyes válasz (vagy több) esetén a Záróvizsgát sikeresen letett Tanuló felvételt nyerhet a “TSP Gyakorlati Oktatás” elnevezésű tanfolyamra.

  Ideje: Minden hónapban az adott hónap első hétvégéjén (szombat és vasárnap) 9:00 – 16:00 között. További információkért: +36 20 316 24 42

  Dr. Hips Frigyes Zsolt
  1968. március 18-án születtem Egerben. Édesanyám dr. Pára Piroska gyermekorvosként dolgozott, Édesapám Hips Frigyes pedig gyógyszertár vezetőként tevékenykedett nyugdíjba vonulása előtt. Nagyon sokat köszönhetek a szüleimnek és a nagyszüleimnek is, akik személyes példamutatásukkal vezettek az utamra. Valószínűleg MAGa nem a családfámra kíváncsi mégis szeretném ha tudná, hogy családfa kutató vagyok és nagyon szeretek sakkozni is. Nagyon szeretek élni és mindent megteszek annak érdekében, hogy aktívan töltsem azt a kis időt, amelyet a Föld nevű bolygón Életnek nevezünk.
  Az EMBER 7 (hét) évenként minden sejtjében megújul, ezért 3x7 év alatt, háromszorosan megújult Emberré válik. A 21 életévét betöltve érett személyiséggé (nem jogi, hanem biológiai értelemben) válik.
  0.0
  0 összesen
  5
  0
  4
  0
  3
  0
  2
  0
  1
  0
  error: Az oldal állandó felügyelet és védelem alatt áll!!
  Main Content